Els nostres dolços

Els nostres dolços estan elaborats artesanalment amb productes de qualitat que no tenen cap aparença amb els productes de bolleria industrial, que podem trobar en supermercats. Així doncs, estan exemptes de cap mena de greixos perjudicials per a la salut.


Els nostres dolços:

Els nostres bollos
Els bollos és el dolç típic del nostre forn, briox amb oli d'oliva.
Trenes, mostatxons, rodons.


Les nostres magdalenes
Magdalenes elaborades amb ous frescs i oli d'oliva verge extra.

Magdalenes
Els nostres pastissets
Principalment elaborem pastissets de cabell d'angel, però també n'elaborem de xocolata, de melmelada de prèssec i de codonyat.

Pastissets de cabell d'angel

Les nostres pastes de mantega
Pastes de te elaborades amb mantega, ideals per degustar a qualsevol moment del dia.

Pastes de mantega
Els nostres croissants
Cal dir que els croissants estan elaborats diàriament al nostre obrador de manera artesanal amb un procés d'elaboració acurat amb el producte.
Tenim tres tipus d'elaboració dels croissants: Uns croissants que estan elaborats amb mantega de vaca 100% , uns altres elaborats amb margarina vegetal de qualitat i finalment els croissants elaborats amb farina d'espinacs i lli que té una de les seves propietats laxants.

Croissant de mantega

Croissant de mantega amb maduixa


Croissant de mantega amb xocolata

La nostra pasta de full
La nostra pasta de full esta elaborada artesanalment i amb productes frescs de qualitat.


        Coques de crema i poma i bandes de crema i fruita
Les nostres tartaletes
Tartaletes de diversos gustos elaborades artesanalment.

Tartaletes variades